Härmä Food Oy  
      Etusivu Yhteystiedot Historia Oiva raportit    

Riitan Herkku Oy

 

 Härmä Food Oy:n historia

Härmä Food Oy aloitti toimintansa Voltin kylässä syksyllä 2000 entisen Alahärmän meijerin tiloissa. Aluksi Härmä Foodissa jalostettiin Riitan Herkun marjoista Jugo-mehuja, mutta meijeritilat tarjosivat erinomaiset edellytykset myös juustojen valmistukseen. Samaan aikaan markkinoilla oli puute kotimaisen Mozzarellan valmistajasta. Tästä tuli uutta eloa vanhaan meijeriin.

Koska mozzarellan tuotantokapasiteetti oli paljon suurempi kuin sen kysyntä, täytyi juustolle löytää muita käyttökohteita. Näin syntyi ajatus metripizzasta, joka onkin tällä hetkellä Härmä Foodin suurin yksittäinen artikkeli. Siitä ovat jalostuneet senttipizza ja suurtalouksille suunnattu GN-pizza. Syksyllä 2012 lanseerattiin Pikkuusen paree Premium Pizza. Mozzarella-juuston valmistus on tällä hetkellä noin 0,5 miljoonaa kiloa vuodessa ja kysynnän odotetaan edelleen kasvavan.

Syksyllä 2002 aloitettiin perinteisten pitsireunaisten räiskäleiden valmistus. Samoihin aikoihin alettiin valmistaa myös perinteisiä appelsiini- ja omenatäysmehuja jo aikaisemmin tuotevalikoimaan tulleiden Glögin ja Mustikkakeiton lisäksi. Kesän 2003 kynnyksellä tulivat myyntiin myös Tyrni-appelsiinikeitto ja Menninkäisen mehu.

   
   
   

 

   
 
    ..Härmä Food Oy l Meijeritie 12 l 62310 Voltti l Puh. 06 4853 500 l Fax 06 4853 555